Jídelna

Vedoucí jídelny: Zdena Havlíková
Telefon: 481 120 560
 
PRAVIDLA ŠKOLNÍ JÍDELNĚ
  • Nejde  navolit do mínusu (bez dostatečného kreditu).
  • Přihlášení obědů nejpozději do 13:15 hod na následující stravovací den. Po této době již není možno oběd přihlásit.
  • Odhlášení jídla je možné do 7:30 hod na daný den.
  • Podrobnější informace k objednávání jídel najdete na STRAVA.cz rozkliknutím konkrétního druhu jídla.
  • Jediný platný účet pro bezhotovostní platby stravného je 19-0986037319/0800 u České spořitelny. Jiný účet není akceptován a peníze budou vráceny zpět na příchozí účet !!!

Přihlašovací údaje pro objednávání stravy přes internet na serveru STRAVA.cz: 

https://www.strava.cz/strava/

1) Jako zařízení při výběru jídelny použijte 5599

2) Uživatel: je 4 písmena příjmení + 3 písmena jména, je to stejné jako pro přihlášení do školní sítě (vše bez diakritiky, malými písmeny, bez mezer)

3) Heslo: je osobní číslo strávníka (ve starém objednávkovém systému bylo použito jako jméno)
- v tu chvíli jste přihlášeni
- pro objednávání zvolte volbu OBJEDNÁVKY 
- zde můžete provést objednávání 
- uložení a odeslání objednávek se dělá prostřednictvím tlačítka Odeslat 

 
Cena obědů od 1. 10. 2015
  • Žáci 7 - 10 let - 24,- Kč
  • Žáci 11 - 14 let - 26,- Kč
  • Žáci 15 a více let - 27,- Kč
  • Zaměstnanci - 31,- Kč
  • Externí strávníci - 65,- Kč (daň 15%, kompletní cena včetně daně, pokud pro stravování využijete prostor naší školní jídelny nebo si odnesete v jídlonosiči)

                                         

Placení obědů

  • převodem: číslo účtu: 19-0986037319/0800. Variabilní symbol k vyzvednutí u paní Zdeny Havlíkové (vedoucí jídelny). Bezhotovostní platby do 27. v měsíci.
  • platby v hotovosti POUZE středy od 6 do 14 hodin

Seznam alergenů

sledovaných od 13. 12. 2014 dle směrnice 1169/2011 EU

  1. obiloviny obsahující lepek
  2. korýši a výrobky z nich
  3. vejce a výrobky z nich
  4. ryby a výrobky z nich
  5. jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. sojové boby a výrobky z nich
  7. mléko a výrobky z něj (kromě laktózy)
  8. skořápkové plody (mandle, ořechy: lískové, vlašské, kešu, pekanové, para, pistácie, makadamie) a výrobky z nich
  9. celer a výrobky z něj
  10. hořčice a výrobky z něj
  11. sezamová semena a výrobky z nich
  12. oxid siřičitý a siřičiany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l
  13. vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. měkkýši a výrobky z nich